Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darek4, FrEaKOuT, Marko4, omg23, lolek4444, Dorek :), Gozdek32, Fiv3Elem3nt, SmileWhenDie, JustGirl

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co mi tam z tych 5%.

NAAAAAAAAAAAAAAARRRREEEEEEESSSSSSSSSSZZZZZZZCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEE

P.S. I tak zaraz bd tłumaczenia, że konto siostry

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

Dostane 5%, ale powiem jedno. Taka osoba nie powinna być kid moderatorem, ale sam się wkopał dając mi lajki z dwóch kont ;-) Na jego nieszczęście pisze kiedy osoba była aktywna.

http://www.mpcforum....uses/id/520175/

@down: dziś napisałem, że mam 12 reputacji do 1000 dał mi 8 punktów chyba i napisał 'zaraz Ci kolega jeszcze da' i wchodze na jego konto - jest offline i ostatnio przykładowo 10:37 i nagle Freakout mnie lajkuje, wbijam i jest ostatnio 10:38 - polajkował i się wylogował - ostatnio 10:41 i zalogowany 10:42 Darek4 :)

Masło maślane, ale mam nadzieje że rozumiesz.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pisałem o tym z tydzień temu nadawał sobie reputacje tym kontem ale nikt nic nie zrobił

btw i on niby ma 22lata? :x

wiem 5%

daje sobie rękę uciąć że wejdzie i bd pisał że to kolega:d

djsn.jpg

myim.jpg

xfqc.jpg

więcej?;d

Ja mam jednego kompa i jednego neta ja nic na to nie poradzę on jest ode mnie młodszy co ja niby miałem zrobić dwa internety kupić sam nie wiedziałem, że mam przy reje przypomnieć . :(

Mam w domu jeden internet i komputer nic nie poradzę na to człowieku przecież ja nic nie zrobiłem! :(

To konto jest akurat mojego brata, który kończy technikóm samochodowe 4rok jest ;x

Pisałem z Kokoszem Antixem Mankiem itd i wyjaśniłem im ;<

Edit@

Miałem KidMod chciałem dostać rangę Moderaotra ale nie domyślałem, że dostanę bana i starcę rangę za to, że mój brat ma konto na MPC dla Metin2 serverów nie przepuszczałem tego :(

Proszę aby inny użytkownik się nie wypowiadał niż Enzil Antix i inny Admin lub Global.

Wspominałem, że mam brata przy rejestracji

Przy rejestracji tego nie widziałem mój brat się zarejestrował w połowie moje czasu na MPC dziś zobaczyłem, że mam bana za multikonto i brat mi powiedział, że sobie konto zrobił a ja nic nie poradzę, że mam jedne internet to co ja miałem zrobić dwa internety sobie zakupić? :(

Człowieku ostatnio pisałeś z tego konta że Darek4 to twój kolega (jak miał bana) pisałeś to w statusie

wiec ogar

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja mam jednego kompa i jednego neta ja nic na to nie poradzę on jest ode mnie młodszy co ja niby miałem zrobić dwa internety kupić sam nie wiedziałem, że mam przy reje przypomnieć . :(

Mam w domu jeden internet i komputer nic nie poradzę na to człowieku przecież ja nic nie zrobiłem! :(

To konto jest akurat mojego brata, który kończy technikóm samochodowe 4rok jest ;x

Edit@

Miałem KidMod chciałem dostać rangę Moderaotra ale nie domyślałem, że dostanę bana i starcę rangę za to, że mój brat ma konto na MPC dla Metin2 serverów nie przepuszczałem tego :(

Proszę aby inny użytkownik się nie wypowiadał niż Enzil Antix i inny Admin lub Global.

Wspominałem, że mam brata przy rejestracji

Przy rejestracji tego nie widziałem mój brat się zarejestrował w połowie moje czasu na MPC dziś zobaczyłem, że mam bana za multikonto i brat mi powiedział, że sobie konto zrobił a ja nic nie poradzę, że mam jedne internet to co ja miałem zrobić dwa internety sobie zakupić?:(

Opublikowano

hahahahahahaahahahaha

Kolejne %, ale wiedziałem że tak będzie pisał. Zgłosiłeś to do Adminów lub GM? Konta które nie są zgłoszone mają prawo być banowane.

+ Enzil, czemu konto które powinno być zbanowane nie jest?

@up, ziomek to po co mi dawałeś lajki z drugiego konta?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Poprawione. FrEaKOuT ma perma.

//Edit

Proszę nie wmawiaj nam głupstw. Wszystkie twoje multikonta miały prawie identyczny e-mail. Skoro na tym IP jest zarejestrowany tylko ty i twój brat, to dlaczego znalazłem około 8 innych kont(każde miało podobny e-mail)?

1294477714-U1.png

Opublikowano

emot2.png

Post wart 5%! // Mam talony misie!

Beka z Ciebie Darku :D Twoje wymówki są niczym książki Sienkiewicza >.< Tak wgl to co Ci daje reputacja? Zdobyć kida i zrobić multikonto tylko po lajki beka :D

Opublikowano

Dziwne, że nie zabraliście mu Kida zaraz po tym jak splagiatował prace na konkurs Halloweenowy.

//śmiało, dawać warna, mam tuta do zbicia.

Enzil & Marselo +100000000 do zajebistości :D

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Dziwne, że nie zabraliście mu Kida zaraz po tym jak splagiatował prace na konkurs Halloweenowy.

Bo to nie te czasy, że aby mieć kida musiałeś zapie*dalać pół roku...

Teraz 2 tuty, 3 raporty dziennie i 12 lat wystarczają :)

Nawet do wzorów w aplikacjach się nie stosują xD xD xD xD xD

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Nie tylko Darek4 z tego co widzę nie zasługuje na kidmoda. Czy nasi aktualni kidomidzi nie znają zasad tego działu? Naprawdę dla kilku napisanych literek jesteście w stanie przyjąć 5% warna? Nie podoba mi się to, zwłaszcza, że nie jest to pierwsza taka sytuacja.

@Darek, takie bajki to ja nie raz słyszałam, ale dopóki nie udowodnisz nam, że piszesz prawdę, traktujemy to jak bajeczki wyssane z palca.

Koniec dyskusji.

Edt: Zapraszam Darka na pw lub gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...